Als lid van de Federatie,
heeft recht op een groot aantal voordelen
waardevol.

 

De Franse federatie heeft opdracht gegeven is om te vertegenwoordigen, te adviseren en te verdedigen haar leden, maar ook beter voor te zorgen dat besluiten op alle niveaus van de macht, rekening houden met de belangen van haar ambachtslieden.

Provinciale en regionale secties bieden, op zijn beurt, de vertegenwoordiging van haar leden op een dagelijkse basis door het aanbieden van vele activiteiten, maar ook door het ondersteunen en met lokale initiatieven.

Hieronder vindt u de samenstelling van de raad van bestuur van de Federatie van Franse bakkerij-en zoetwaren en chocolade-ijs 

De Raad van Bestuur van de Franse Federatie.

Albert Denoncin – Voorzitter
Alain Van Twembeke – Vice-President
Jose Mathias – Penningmeester
Dominique Cicagna – Bestuurder en Voorzitter Nationale Commissie Sociale
Ghislaine Xhauflaire – directeur en vice-voorzitter van de Nationale Commissie Fiscale
Jacques Beer – Directeur
Bero Bruno – Directeur
Pierre Legrain – Directeur
Thierry De Roo-Administrator
Henri Leonard – Directeur
Hanno Marquet – Directeur
Richard Mignon – Administrator
Jean-Pierre Moeckx-Administrator
Jean-Marie Nolf – Directeur
Attilio Panzarella – Directeur
Jose Vanderauwera – Administrator.