Economische commissie

Economische commissie

 

Economische Commissie
 
 
In gebruik sinds de eerste naoorlogse Nationale Economische Commissie onderhandeld met de administratie van de tijd een proces verzoek om het brood te verhogen , waarvan de prijs werd geregeld door de Minister van Economie . Deze methode bleek achterhaald in het laatste decennium van de eeuw , door de afwezigheid in de overhead beschouwd , een reeks nieuwe heffingen en vooral puur politieke manipulatie van bestanden die onze commissie geïntroduceerd .
 
In 2001 ontvingen wij van de Minister van Economie Charles Picque , de missie naar de berekeningsmethode herzien, teneinde een ontwerp-overeenkomst programma te bereiken . Het was de Franse die vleugel ontwikkeld en met succes verdedigde deze complexe zaak , elke parameter moet sluitend en controleerbaar worden . De geheel nieuwe methode is gebaseerd op een grondige analyse van 138 rekeningen ambachtslieden , overhead en energie werden bijgewerkt om ondersteuning van de andere parameters : kosten van de grondstoffen ( opnieuw ) , de lonen in de productie en marketing.
 
Helaas , krullend map , de 18 artikelen van de afdeling aanvaard , nooit zag zichzelf brengt hij de handtekening van de minister , mei 2003 waren we aan de vooravond van de verkiezingen . De nieuwe minister Moerman , voordat het prijsverschil belangrijker is, bewijst dit geval moedig besloten om ” bevrijden” het brood op 1 juli 2004 , waardoor bakkers gaan … onder toezicht van een mogelijke werking van het kartel . ( Verhoging van onderling afgestemde prijsverhogingen )
 
Uw Monitors van september 2002 tot mei 2004 je hebt ontwikkeld en live gemaakt deze saga ! Dat is de reden waarom , de Franse economische COMMISSIE , herstelt elk jaar dezelfde map om u te informeren over de realiteit van COST Brood .